En vacker krönika av Scott Darling

Vår samarbetspartner i USA, Matt Keator, har under många år jobbat tillsammans med målvakten Scott Darling och kämpat för hans karriär. Scott har de tre senaste åren spelat i Chicago Blackhawks och bytte inför kommande säsong till Carolina Hurricanes. 

Scott har på www.theplayerstribune.com skrivit en djup och inspirerande krönika. Där berättar han öppenhjärtigt om sitt liv, kampen mot känslan av att inte passa in, sitt alkoholmissbruk, kärleken till hockeyn och hans väg från botten till den absoluta toppen.

Läs Scotts krönika här: www.theplayerstribune.com/scott-darling-goodbye-chicago/

PHOTO BY TODD ROSENBERG/THE PLAYERS' TRIBUNE

PHOTO BY TODD ROSENBERG/THE PLAYERS' TRIBUNE

PHOTO BY DAVE SANDFORD/NHLI/GETTY IMAGES

PHOTO BY DAVE SANDFORD/NHLI/GETTY IMAGES