Pontus Åberg byter Nashville mot Edmonton och hyllas av Svenske lagkamraten Oscar Klefbom.

Två vunna rysare inom loppet av ett dygn. Efter lördagens dramatiska seger över Kings i Los Angeles vann Edmonton Oilers ett nytt drama i södra Kalifornien i natt, svensk tid. Den här gången med 6-5 efter straffläggning borta mot Anaheim. Och i dag ansluter nyförvärvet Pontus Åberg, 24, från Nashville.

- Han har ju bra speed och mycket talang, så det ska bli väldigt kul att vad han kan tillföra vårt lag. Jag tror att Pontus är underskattad och kan bli en liten överraskning, faktiskt, säger Oscar Klefbom.

Läs hela artikeln från expressen.se här

Pontus Åberg. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Pontus Åberg. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Oscar Klefbom. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA

Oscar Klefbom. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA