Joakim Nygård klar för Edmonton

Efter succésäsongen i SHL (tvåa i skytteligan med 21 mål) var det en illa dold hemlighet att Färjestad skulle förlora den 26-årige forwarden. Nygård bekräftade redan för några veckor sedan att siktet är inställt på Nordamerika och att han skulle lämna Färjestad.

– Det är en dröm jag haft och det känns lite overkligt fortfarande. Jag fattar inte riktigt. Att få komma till Kanada och spela... Det känns bra i hela kroppen, säger han till vf.se.

För oss på WIN Hockey som arbetat med Joakim sedan säsongen 2010 när han var junior och representerade Sunne är det här det ultimata beviset på att hårt arbete lönar sig och ett kvitto på att om man siktar högt och jobbar mot uppsatta mål är ingenting omöjligt säger Joakims agent Marcus Isaksson.

Läs hela artikeln på: aftonbladet.se

Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN