OM OSS

”Vi lyckas när våra spelare lyckas, och det är därför vi drivs och motiveras av samma sak. Vi är oerhört stolta över de spelare som valt att ge oss förtroendet att vara med på deras resa mot en lyckad karriär.”

RADEK HAMR

Radek är ett välkänt ansikte i hockeyvärlden och i Sverige där han representerat Frölunda och Färjestad under tolv säsonger varav åtta som spelare och fyra som ledare.
Radek draftades i fjärde rundan som nr 73 totalt av Ottawa Senators 1992 och spenderade tre säsonger i Nordamerika med spel i NHL, AHL och IHL. Under sin långa karriär som proffs representerade Radek även Sparta Prag och Kloten.
Totalt gjorde Radek över 100 A-landskamper för Tjeckien där han även varit lagkapten.
På WIN HOCKEY ansvarar Radek för scouting, rådgivning och kontraktsförhandlingar, där hans erfarenheter både på och utanför isen från 25 år på elitnivå är mycket värdefull.

Radek är ursprungligen från Tjeckien och har efter en lång och framgångsrik karriär som spelare och tränare bosatt sig i Karlstad med sambo och fyra barn.

Urval av utbildningar:
2010 – 2013 – ETU (Elite Trainer Education)
2012 – Coaching Leadership level 1 och 2
2013 – Conditional trainer

MARCUS ISAKSSON

Marcus var tidigare själv aktiv på elitnivå och har ett antal elitseriesäsonger i innebandy bakom sig där han representerade Sjöstad och Södertälje. Sedan drygt 20 år tillbaka har han en karriär inom försäljning och marknadsföring på bland annat Burton Snowboards, TV4:s marknadsavdelning och Oakley. Senast kommer Marcus från LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) där han under åren 2010-2016 verkade som försäljningschef för Sverige i sex år.
Marcus genomförde sin utbildning 2007 och är sedan dess SICO-certifierad och auktoriserad spelaragent. Han arbetar idag heltid med sin agentverksamhet som endast är inriktad på ishockeyspelare.
På WIN ansvarar Marcus för kontraktsförhandlingar mellan klienten och klubbar samt självklart även den regelbundna kontakten med klienten, scouter, ledare och föräldrar. WIN och Marcus mål är alltid att tillsammans med sina klienter försöka finna den optimala vägen för varje individ att lyckas med både ishockeyn den personliga utvecklingen samtidigt som resan blir kul på vägen.

Marcus är ursprungligen från Värmland men sedan 2003 bosatt i Stockholm där han idag bor i ett hus i Enskede tillsammans med sin sambo Elin och sönerna Alfred och Ludvig.

Urval av utbildningar:

 • Idrottsledarskapsutbildning
 • TV4 Business school
 • Förhandlingsteknik
 • LVMH Business School i London
 • SICO licens via Certifieringsnämnden

PETER NILSSON

Förutom sitt engagemang i Win Hockey är Peter Managing Director Nordics inom Bambora Group som är en av Europas ledande aktörer inom betalningar. Bambora är ett helägt dotterbolag till Ingenico Group SA och noterat på börsen i Paris.

Peter är ursprungligen från Värmland och sedan 2002 bosatt i Stockholm. Han har under de senaste 15 åren haft chefspositioner inom bland annat Visma och PayEx, arbetat i en EMEA-roll på det globala mjukvarubolaget SAP samt varit partner och VD i mindre konsultbolag.

Peter är även även mentor åt unga talanger i näringslivet och
engagerad som deltagare i Advisory Board åt olika organisationer.
På WIN ansvarar Peter för ekonomi och administration samt kontakter och avtal med samarbetspartners inom juridik, finansiell rådgivning och sponsring.

Urval av utbildningar:

 • Sales Management
 • Arbetsrätt
 • Visibility Management
 • Kommunikativ effektivitet
 • Coachande ledarskap
 • DISC Analys
 • Bygga och leda effektiva team
 • Förändringsledning

KONTAKTA OSS