WIN HOCKEY

PERSONLIG UTVECKLING

Vi arbetar med personlig utveckling för spelaren både på och utanför isen. Som spelare hos oss ska du vara säker på att vi inte alltid säger det spelaren vill höra, utan alltid det som vi bedömer att denne behöver höra. Vi ser t.ex utbildning som en oerhört viktig del i hela denna process, och lägger därför stor vikt vid att varje spelare skall klara sin utbildning utanför hockeyn för att ha en god grund att stå på.

UTVECKLINGSPLAN

Vårt mål är att maximera spelarens potential och se till att denne når sina drömmars mål. För att hjälpa spelaren i denna process, har vi ett nära samarbete med professionella tränare både i Sverige och utomlands samt med NHL- och Europascouter runt om i världen. Vi vägleder och stöttar spelaren på vägen och samtidigt gör vi väldigt klart för alla våra spelare att detta inte är en kapplöpningstävling utan en resa vi gör tillsammans.

MARKNADSANALYS

Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade om var spelaren står på marknaden, samt vilka alternativ som finns för spelaren. Detta sker bl.a. genom att vi har ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med teamen kring alla svenska elithockeyföreningar. Vi använder även inom detta område alla de kontakter och samarbetspartners vi har runt om i världen, företrädesvis Nordamerika, Ryssland och Europa.

MARKNADSFÖRING AV SPELAREN

Vi arbetar med att marknadsföra våra spelare mot svenska och utländska hockeyklubbar samt mot NHL- och Europascouter. Vi ser till att göra hockeyvärlden medveten om spelarens tillgänglighet och tjänster. Till detta tillkommer även arbetet med den personliga marknadsföringen mot t.ex sponsorer m fl.

JURIDISK RÅDGIVNING

Med expertis från våra jurister ser vi alltid till att skriva kontrakt som skyddar våra spelare och som ser till att denne aldrig behöver hamna i trångmål juridiskt. Vi företräder alltid alla spelare i förhandlingar gentemot ”motparten” såsom klubbar och sponsorer m.fl.

FINANSIELLA TJÄNSTER

Förmögenhetsförvaltning och finansiella tjänster är viktiga aspekter i livet för en professionell idrottsman. Vi kommer att sammanföra spelaren med erkända experter som kommer att vägleda och ge spelaren de råd som denne kommer att behöva för att känna sig trygg i sin ekonomiska situation.